Bättre ordning hos oss

Oj! Det var verkligen ett tag sedan som vi skrev någonting här. Men, men, bättre sent än aldrig får vi väl säga. Det är dags att sparka liv i den här bloggen igen för det finns mycket spännande att berätta från världen av musik. Vi som arbetar här har vuxit till antalet, för det är mer populärt med fysisk musik än någonsin tidigare skulle vi vilja påstå. Och då menar vi inte bara skivor och vinyl, utan också att skapa själva musiken. Det har verkligen exploderat, den här marknaden, och vi skulle tro att det beror på att det aldrig har varit enklare att skapa den med hjälp av tekniska hjälpmedel som finns idag. Självklart vill vi vara med och hjälpa våra nya musiker komma framåt i sina karriärer, så vi är inte sena med att köpa in sådant som de kan tänkas behöva. Vi börjar med andra ord bli en plats både för de äldre och de yngre, där alla aspekter av musiken finns samlade.

Ett behov – mer utrymme

Men fler människor på plats och fler typer av produkter i vårt sortiment så har det uppstått ett rätt klart behov av att förvara saker på ett bättre och effektivare sätt. Vi har både en yttre butik där det mesta finns, men vi har också ett lager där vi förvarar den stora majoriteten av det vi säljer. Lagret är ett icke-problem egentligen – här är det bara att sätta in fler Billyhyllor och stapla saker på varandra. Givetvis gör vi det med ett system så det blir lätt att hålla koll på var saker och ting hör hemma. Själva utseendet spelar ju inte så stor roll när det handlar om lager, men det är trots det viktigt att det är stabila och bra hyllor som vi köper, annars kan det finnas risker med att saker och ting går sönder. Och det vill vi inte. Men till vår butik tittar vi nu på praktiska hyllor som samtidigt ser bra ut.

Det är helt enkelt på det sättet att butiken har varit en förlängning av lagret, i form av utseende. Det vill vi förändra nu och köpa betydligt finare hyllor, som dessutom kan fungera som avdelare av rum. Det gör att det blir lättare för oss att skapa olika områden i butiken, där fokus helt och hållet kan få ligga på exempelvis elektroniskt musik, vinyl eller bara högtalare. Oavsett vilket intresse man har så ska man kunna hitta en separat avdelning för det här hos oss och det har vi tänkt att lösa genom ett helt gäng med massa hyllor. Hyllorna kommer vi troligen att köpa från trademax.se, och är du sugen på att hitta både bra och snygga hyllor som kan vi rekommendera dig att titta. Vår egen planering är klar snart, så det blir att lägga en massiv beställning inom kort.

book-978888_640

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

© 2020 Musiklandet  –  kontakt@musiklandet.nu  –  018-15 331 27  –  Säbygatan 35, 753 23 Uppsala