Nyheter i butiken och diskmaskin till fikarummet

Det är härligt när företaget börjar gå så pass bra att man faktiskt kan börja unna sig saker, och en sak som vi har längtat efter är en diskmaskin till fikarummet. Nu har vi bestämt oss för att investera i en sådan och det känns riktigt bra! Det blir dock ingen stor diskmaskinen utan en liten bänkdiskmaskin, för enkelhetens skull då de inte behöver någon installation på samma sätt som en stor diskmaskin gör. Och dessutom är vi ju inte så många heller så vi behöver ingen stor diskmaskin. Det är mest kaffekoppar som behöver diskas, och skulle vi ha en stor diskmaskin skulle vi behöva ha bra många koppar för att kunna fylla den. En bänkdiskmaskin är med andra ord perfekt för oss. Enkel att installera, rymmer precis lagom mycket och går snabbt att tömma.

Vilken ska man välja?
Nu har vi inga jättesummor att lägga på en diskmaskin utan det vi letar efter är en mycket prisvärd bänkdiskmaskin från Electrolux. Varför vi vill ha just det märket är för att det är ett välkänt märke som vi alla har goda erfarenheter av. Man vill ju ha en tålig och hållbar diskmaskin. Om ni klickar på länken så kommer ni till Bygghemma där man hittar just prisvärda bänkdiskmaskiner från Electrolux, men längre än så har vi inte kommit. Vi kan helt enkelt inte bestämma oss för vilken vi ska välja. Den allra dyraste går bort, och de övriga ligger ju ganska nära varandra i pris.

Det lutar åt den här http://www.bygghemma.se/kok-och-bad/vitvaror/diskmaskiner/bankdiskmaskiner/bankdiskmaskin-electrolux-esf2400ow-vit/p-546167 av den anledningen att den har A+ i energieffektivitet. Man tänker ju att A eller A+ inte borde göra någon jätteskillnad, för det är ju fortfarande A, men med tanke på att det högsta som finns är A+++ så är A bara i mitten av skalan (ni kan se tabellen i länken). Och det är ju viktigt att ha en energieffek diskmaskin, det tjänar både miljön och vi själva på. Diskmaskinen verkar också rymma ganska mycket och den har en autosensor som anpassar programtid och temperatur beroende på hur mycket och hur smutsig disk som finns i den.

Men vi har som sagt inte riktigt bestämt oss än. Det är mycket att tänka på, även om det bara handlar om en liten bänkdiskmaskin!

Nyheter i butiken!
En annan sak som är väldigt rolig när företaget går bra är att man har möjlighet att satsa och utveckla sig. Och det är förstås det vi lägger mest kraft och energi på, även om det också blir lite annat (som en diskmaskin) för trevnadens skull. Nu har vi bestämt oss för att satsa lite mer på blåsinstrument i butiken.

På grund av platsbrist har vi ett ganska begränsat sortiment vad gäller instrument (vi har alltid vårt beställningssortiment där du hittar det mesta!) men nu tänker vi alltså utöka utbudet av blåsinstrument i butiken, helt enkelt för att instrument hör en musikaffär till och vi har märkt en ökad efterfrågan på just blåsinstrument.

Kika gärna förbi oss och se hur långt vi har hunnit med vår nya hörna för blåsinstrument!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

© 2020 Musiklandet  –  kontakt@musiklandet.nu  –  018-15 331 27  –  Säbygatan 35, 753 23 Uppsala