Välkommen till Musiklandet-bloggen!

Vi på Musiklandet driver inte bara en musikaffär, utan även en blogg! Här kommer vi att skriva lite om vad som händer på Musiklandet, men även – och kanske mest – om musik i allmänhet. Instrument, artister, skivor, låtar och så vidare. Vi tar också gärna emot idéer om vad vi ska skriva om är det någonting du undrar över, så maila oss och fråga. Om det är musikrelaterat och någonting som vi känner att vi har koll på så, visst. Då kan det mycket väl bli ett inlägg i vår blogg.

Men det finns också risk för att vi kommer att skriva en del annat också. Trots vad det ser ut som så är det faktiskt så att vi har andra intressen än bara musik. Det där med att blogga är någonting som vi alla funderat på av och till, och till och med provat på. Men det har alltid runnit ut i sanden. Så vi tänkte att det här inte bara skulle bli Musiklandets blogg, utan även en blogg för oss alla tre där vi kan skriva om sådant som känns viktigt (eller helt enkelt bara roligt).

Med de orden så vill vi hälsa alla välkomna till Musiklandets blogg. Alla är lika välkomna, vare sig de är kunder hos oss eller inte! Liksom i vår butik är alla som är intresserade av musik välkomna oavsett om de köper någonting eller inte! Alla som älskar musik är lika välkomna hos oss – och till och med de som inte gör det!

Välkommen till Musiklandet.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

© 2019 Musiklandet  –  kontakt@musiklandet.nu  –  018-15 331 27  –  Säbygatan 35, 753 23 Uppsala