Vårt sortiment

Hos oss här på musiklandet kan du hitta det allra mesta när det kommer till musik – både att spela själv och att lyssna på. Vårt mål är att erbjuda ett brett sortiment som kommer att tilltala den som verkligen är musikintresserad. Med andra ord: den som inte tycker att laptopens högtalare ger tillräckligt bra ljud, eller måste ha gitarrsträngar av det eller det märket och med den eller den tjockleken. Skulle vi inte ha det du letar efter inne så beställer vi gärna hem det speciellt för dig. Vi har ju tyvärr begränsat med lagerutrymme, även om vi försöker att utnyttja det så effektivt som möjligt.

lurar

Skivor

På Musiklandet så säljer vi skivor, naturligtvis, och då menar vi både vinyl och CD. Dock, vi kommer att ha ett visst fokus på vinylskivor, helt enkelt för att intresset för dem fortsätter att öka så anmärkningsvärt, samtidigt som CD-försäljningen minskar. Eftersom vi tror att den trenden kommer att fortsätta så är det där vi vill positionera oss lite extra.

Stereoutrustning

För att kunna spela vinyl- och CD-skivorna som du köper hos Musiklandet så behöver du en ordentlig stereoanläggning, och där kan vi erbjuda det mesta. Vi har både CD- och vinylspelare i flera olika utföranden. Dessutom har vi givetvis också högtalare, de kablar som du behöver och det mesta som krävs för att få en fulländad ljudupplevelse i hemmet.

Instrument

Instrument är någonting som tar upp mycket utrymme, och vi kan därför inte hålla riktigt så stort lager som vi skulle önska. Vi satsar därmed på ett lite mer begränsat utbud där fokus ligger på riktiga kvalitetsinstrument från kända tillverkare. Om det skulle vara så att vi inte har vad du letar efter hemma så beställer vi det gärna åt dig.

Tillbehör till instrument

Letar du efter nya strängar till gitarren, rörblad, trumpinnar och andra tillbehör till dina instrument? Vi har här ett stort utbud och många olika alternativ att välja mellan, till stränginstrument, blåsinstrument, tangentinstrument och trummor/percussion. Vi har också ett beställningssortiment ifall du inte hittar det du behöver i vårt reguljära sortiment.

Övrigt

Notställ, metronomer, stativ… bland vårt övriga sortiment hittar du allt det som inte passar in under de andra rubrikerna. Vi försöker vara så breda som möjligt med ett fokus på hög kvalitet för att kunna erbjuda musiker och musiklyssnare allt de behöver. Om någonting saknas i vårt sortiment, så hör gärna av dig till oss så ska vi försöka bättra oss!

© 2020 Musiklandet  –  kontakt@musiklandet.nu  –  018-15 331 27  –  Säbygatan 35, 753 23 Uppsala